DİYARBAKIR / BİSMİL - Alibey İlkokulu

Alibey İlkokulu

Alibey mahallesi Alibey Küme evleri BİSMİL / DİYARBAKIR
Vizyon
Davranışlarıyla çevresine örnek olan, gelişen teknolojiye ayak uydurabilen ve kendini sürekli geliştiren, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkarabilecek bireyler yetiştirmek.
Misyon
Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkan, gelişime açık, iletişim becerileri gelişmiş, sorun çözme becerisine sahip, üretken, yaratıcı, özgüvenli, girişimci, etik değerleri özümsemiş, ulusal değerlere sahip, sağlıklı, mutlu ve başarılı bireyler yetiştirmektir.
Başlama saati:08:00 Bitiş saati:14:20
Öğretmen servisi
Alibey mah alibey küme evleri
İL MERKEZİNE UZAKLIK:80 KM İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK:23 KM